TIK POKALFEST

Har du sat kryds i kalenderen lørdag den 28. januar 2023 kl. 17.00. Det er nemlig datoen hvor TIK holder sin traditionsrige pokalfest, som er blevet holdt i mere end 60 år. Tilmelding til minigolf@tik.dk

Vi håber rigtig mange af jer har lyst til at deltage i år – så vi kan vise de andre afdelinger hvor mange vi er i TIK Minigolf 🙂

Billetter til TIK pokalfesten købes hos formanden når du tilmelder dig/jer.

Prisen på billetten købt før 1. januar er 249 kr og herefter stiger prisen til 299 kr. 

En gang om året mødes alle medlemmer på tværs af afdelingerne til året brag af en fest, nemlig årets pokalfest. Pokalfesten finder altid sted sidste lørdag i januar måned og afholdes i Taastrup Idræts Center. Læs mere her.

Hvem fra afdelingerne kan så deltage spørger du måske dig selv og her er svaret simpelt – alle over 18 år som er en del af de enkelte afdelinger. Og ja, man må gerne tage sin ægtefælle, kæreste eller partner med.

Bordplanen er således at man placeres sammen med dem som er fra ens afdeling. Så kan næste spørgsmål være – jeg er medlem af flere afdelinger, så hvor skal jeg så sidde? Ja, det er så et spørgsmål vi ikke kan hjælpe dig med svaret på. Her må du beslutte dig og købe billetten gennem den afdeling som du gerne vil sidde sammen med.

Vi glæder os til brag af en fest.