Klubaften – sæsonafslutning – torsdag den 29. november kl. 19

Kære TIK Minigolfere

Så er efteråret godt i gang – det er begyndt at blive både koldt, vådt og lidt mørkere, så derfor slutter den officielle sæson også i TIK Minigolf for i år.

Det betyder, at der ikke længere i år vil være træningsdage/aftener, men I er jo selvfølgelig altid velkommen til at gå ned og spille på banerne, når vejr og vind tillader det.

Det har været nogle dejlige måneder, hvor vi har kunnet spille på vores nye anlæg, og vi håber alle har nydt det og været glade for muligheden for at komme i gang.

Som tidligere nævnt vil vi også i den kommende periode fortsætte med vores klubaftener/klubeftermiddage – og næste arrangement bliver som tidligere nævnt:

Torsdag den 29. november kl. 19 – 21.30 i TIK Klubhuset 

Så sæt allerede nu kryds (X) i kalenderen denne dag – nærmere invitation fremsendes snarest – hvoraf det også vil fremgå med hensyn til tilmelding mm. – ligesom der vil blive mulighed for at bestille et par stykker mad, som vi kan hygge os med.

Vi glæder os allerede til foråret kommer og vi igen skal spille, og vi forventer at starte op igen med træning mm – søndag den 31. marts 2019.

Sæt også kryds i kalenderen onsdag den 23. januar 2019 kl. 19 – hvor vi afholder TIK Minigolfs årlige generalforsamling.

Den sidste dato vi lige vil nævne – er søndag den 3. februar 2019 – hvor året 1. klub-arrangement vil finde sted. Nærmere herom senere.

Vi glæder os til at se jer alle.

Er der spørgsmål – så husk at skrive til : minigolf@tik.dk eller ringe 2081 6503.